GE INTE UPP!

Finns ingen anledning att sluta läsa, jag kommer fortsätta blogga här tills jag har bestämt mej för om jag vill skaffa egen. Så det kommer komma upp lite inlägg ändå även om uppdatering kanske inte är min starkaste sida... (a)
Så forsätt titta in lite då och då! :)
Säger till innan jag slutar om jag gör det. ;)


// Karro <3

LÄXOR...

Ligger på soffan och renskriver musikarbetet som Malin var så übersnäll och hjälpte mej skriva igårkväll. Tack!
Sen blir det nog att rida ut en övertaggad Peia själv i skogen... humm...

Saknar min ponny just nu... <3


// Karro <3


HOS MALIN

Nu sitter jag hos Malin, har varit här sen i fredags. Jag är helt chockad över att jag fick stanna två dagar för mamma, hon brukar alltid vilja att jag ska åka hem och mocka haha. ;D
Vi var i Karlhamn igår (som ni kan läsa på Malins blogg) och ett Schockemölle schabkrak inhandlades. Det fick räcka för min del, måste ju ha liiite pengar kvar tills sommaren!


Jag är väldigt glad att ni fortsätter läsa även fast det är så dålig uppdatering och både Malin och Amanda har bytt till egna bloggar. Just nu är jag lite kluven till om jag ska fortsätta blogga här om jag ska skaffa en egen blogg eller om jag ska sluta helt. Jag har egentligen inte tid med bloggandet just nu men i sommar komer jag ju ha mycket mer tid och då kommer jag ju sakna en blogg att skriva på... :/
Vad tycker ni att jag ska göra?

Nu sover Malin för fullt och jag har suttit vid hennes dator i ca 3 och väntat på att hon ska vakna haha. x) Men nu har hon vaknat. ;)
Sen kommer mamma om ett tag och då blir det hem, duscha, äta och sen att försöka köra slut på ponnyn. Hon har vilat i två dagar nu eftersom jag var hos Kerstin Larsson ( Min, Peias och många andras fysioterapeut. Superduktig och gör underverk med hästarna! ) i fredags och gjorde vid min rygg och då tyckte hon inte att jag skulle rida på två dagar. Vilket passade pefekt eftersom jag skulle till Malin så då kunde jag stanna en dag extra utan att få dåligt samvete mot ponnyn efterso jag ändå inte kunde rida. ;)

Nu måste jag nog börja packa, hedjå!

// Karro <3

aamandahagelberg.blogg.se !

Nu hittar ni mej här! :)



HÄÄÄÄR


HÄÄÄÄR


HÄÄÄÄR

www.maliningesson.blogg.se

HAR BYTT BLOGG HELT NU, KOLLA MIN NYA!

www.maliningesson.blogg.se



FIXAR

Jag ha inte bloggat på läääänge, jag håller på att fixa till min gamla blogg och ska snart börja blogga på den. Jag skriver inte vad den heter ännu för den är ju inte klar än :)



RUBRIK

Jaha... Jag vet inte varför Amanda inte uppdaterar och jag har inte så stor lust att blogga själv här när det inte är min blogg... :P
Men jaja, här kommer lite uppdatering om Peian.

Tävling i söndags, vår första regionala. I LB var hon jättetittig på läktaren och domartornet och de första två hindrena var precis där så när hon gick oh spände sej sådär så blev det två stopp på första och ett på andra. Men hon hoppade båda iallafall och det var ju inte hindrena utan läktaren och tornet hon kollade på så jag var nöjd med henne ändå, hon kändes fin på något sätt fast vi stannad eut oss. ;)
I LB+ blev det ett stopp på första för hon spände sej och jag fick inte fram henne i någon bra galopp utan vi kom lite fel. Men sen gick vi nolla resten! :) De två hindrena hon stannade på i första klassen hoppade vi på andra hållet som sista och näst sista hinder och då tittade hon inte ens på dem när vi inte kom lika nära läktaren och tornet. :)

För att vara vår första LB+ någonsin, vår första regionala någonsin OCH vår första utetävling någonsin är jag supernöjd med lillflickan! :)
Det är konditionen som tryter när vi inte får till den där braa galoppen, men den ska minsann tränas upp nu! ;D

Hade med mej Moa som tog lite bilder med sin fina kamera också. :)


Min fina ponny och min fina fotograf. :)
Mamma fick den stora äran att hålla i Moas kamera en liten stund. ;)



Även små hinder kan bitas... ;)

Mamma lilla står bredvid och granskar oss. :)










Ja de va några bilder iallafall. Fler kommer när jag orkar, nu ska jag sova. Gonatt! ;)

// Karro <3

HOPPTRÄNING SNART

Igår var jag i Nyboda och red ut en riktig runda i skogen med en som heter Liv. Det blev en massa intervallträning och några gånger uppför en riktigt fin galoppbacke så lillflickan var lite lagom trött efteråt. :)
Idag är det hoppträning och jag håller alla tummar för att vi ska hitta samma fina flyt som vi hade lite av förra veckan så det känns bra inför helgen. Tävling på söndag ju! :)

// Karro <3


MÅNDAG

Igår red jag ut med Peian och vi följde med mamma och mormor när dom cyklade och plockade ner lapparna och snitslarna efter trimbingon i Farstorp. Hon tyckte det var jätteroligt och vi galopperade lite i förväg och in på lite andra vägar och så när det passade, hon fick sej rättså bra intervallträning. :) Sen skrittade vi länge i skogen och det gick jättebra! Vi har aldrig ridit där innan men hon tramsade inte alls lillflickan! :) <3
Eller ja hon tramsade inte i galoppen eller traven heller och vi har aldrig ridit på de ställena innan heller så jag är supernöjd! :) <3

Idag får hon vila, nu ska jag ut och rida Nobban så hon också kommer igång nån gång. ;)
Sen är det städa rummet och läxor som gäller... :/
Jaja, ha de bäst! ;D

// Karro <3

LÖRDAG/SÖNDAG

Idag har jag inte varit hemma alls. Mamma å några andra mammor höll i nån "Trimbingo" i Farstorp för å samla in pengar till min lillsyrras klass. Man skulle köpa några "bingobrickor" och sen gå en runda i skogen och kryssa för nummrena som stod på lappar som hängde lite överallt utmed vägen. :P
Och så var jag snäll och hjälpte till. ;)
Fast mitt i var jag tvungen att sticka till kyrkan, jag ska ju konfirmera mej och vi var tvungna att gå dit idag... Sen åkte jag tillbaka till mamma och nu har vi precis kommit hem.
Nu får vi se vad jag gör med ponnyerna idag, Peia måste jag ju rida iallafall men vi får se vad vi hittar på. :)

Igår hade jag Moa Balassa här! :D
Vi började med att rida Amadeus och Non-Stop. Nonne var jätteduktig, har aldrig ridit så långt på honom innan men han gick super hela vägen! :) Och Ampe gick jättefint för Moa! På ett ställe var vi tvungna att gå över en bit ensilageplast som låg över hela vägen, typ 20cm bred, då hoppade han lille gammelman haha. ;D Annars gick han fint både i skritten och traven och det såg snyggt ut med dem tillsammans. Vi galopperade inget eftersom Ampe inte har blivit riden så mycket så han är ju inte direkt vältränad för tillfället... :P

Sen red vi Noblesse och Cassiopeia! :D Jag red Nobban och Moa fick testa Peia! Det gick super! :) Vi skrittade mycket och travade bara lite eftersom jag inte vill riskera att sätta igång Nobban för snabbt och överanstränga hennes ben så hältan går upp igen. Det måste få chans att byggas upp ordentligt! :)
Så därför gjorde vi så att vi red ut till vändplatsen och sen satt jag i mitten på Nobban och så fick Moa trava runt mej på Peia och så hade vi en liten lektion haha! ;D
Det var jätteroligt att se hur Peia såg ut under ryttare, det är ju bara Malin som har ridit henne en gång innan och då var det ju så mörkt att jag nästan inte så något. :P Och dessutom visste jag ju att Malin skulle få henne att gå bra, hon är ju jätteduktig! Men att se att hon gick så bra för någon annan också! Det var riktigt kul! :D
Och Moa gillade nog henne. ;)
Men det var lite synd om henne för jag satt och tjatade på henne hela tiden typ; "Upp med tummarna!" "Slappna av i armarna!" "Korta tyglarna! Du måste våga ta tag i henne, håll ett rikigt stöd i handen!" "Ner med hälarna!" "Driv!" "Böj på armbågarna!" Slappna av i HELA armen!" Lägg inte ner handen hela tiden!" "Inte ytterhanden heller! Du försöker fuska, jag ser dej!" och liknande haha! ;D
Det var nog lite mer än lite synd om henne, det ösregnade nämligen också. ;) Men hon sa att det var okej och att hon bara tyckte det var kul. :)

Och i slutet såg det JÄTTEFINT ut! :) Hon hade en riktigt bra grundsits från början, satt som gjuten med rak rygg och fina, nertryckta hälar. :) Det var bara när Peia började sega sej för hon tyckte det var tråkigt som jag behövde säg till henne om hälarna, och då fixade hon det direkt. ;)
Hon var jätterolig att träna på det sättet också, hon lyssnade verkligen på vad man sa och hon gjorde något åt det! Om jag sa "lyft handen" så lyfta hon handen direkt, och precis lagom mycket, om jag sa "slappna av i armen" så såg man att hon verkligen försökte göra det med en gång när man sa det! :)
Hon var väldigt snäll i handen och vågade nästan inte ta i Peia i början men när jag sa till henne att korta tyglarna och sätta armbågarna i sidorna, ha tummarna uppåt och inte lägga ned handen så gjorde hon precis det, och när hon då fick en fin och mjuk men ändå stadig kontakt med munnen så såg man skillnad på både häst och ryttare. :) Superfint! :)
De galopperade inget eftersom vändplatsen inte direkt är någon ultimat plats att göra det på, men om hon kommer hit igen ska hon helt klart få galoppera också. :)

Och Peian lilla underbara flickan skötte sej jättebra! :D Hon tramsade nästan inget alls! :D Hoppas hon kan hålla sej i skinnet i fortsättningen också älsklingen! ;D

// Karro <3

CYKLA

Nu ska jag cykla till stallet och vänta på Ana och Maja, vi ska rida ut en rund (: Ana är ju med Malin på tävlingen och Maja kommer nog vara där snart tror jag (:





ANMÄLD

Nu är jag anmäld till Allsvenskan omg III, dom hade bytt så det är i Sölvesborg ist för Grönadal. Tävlingen är ute på gräs :)





CASSIOPEIA

Det blev bara Peia som blev riden idag, jag hann inte med Nonne. :/
Blev inga nya bilder heller för lilla gulliga mamma KAN inte komma ihåg sin kamera haha. x)

Men mamma körde oss till Nyboda och där red jag igenom henne ordentligt, så att hon blev riktigt trött. Känns så skönt att man kan rida henne tills hon blir trött nu! Innan började hon ju bara resa sej och bocka och sega sej om det blev minsta lilla jobbigt, nu kan jag pressa henne mycket mer innan hon börjar protestera. :)
Man behöver ju rida tills de blir ordentligt trötta ibland också, idag gjorde jag nog det mest för att känna ungefär hur pass bra kondition hon har men nu kan jag ju liksom ligga och konditionsträna henne fram och tillbaka på galoppsträckan i skogen om jag vill, det var omöjligt för bara en månad sedan!
Jag är övertygad om att det är Kerstin Larsson som har gjort sådant underverk med henne när hon löste upp låsningen hon hade i ryggen en vecka innan vi åkte till Kina. Det är verkligen en helt annan häst, nu protesterar hon ju inte för att hon har ont längre iallafall! :)

Jaja, tillbaka till dagens pass! :D
När vi kom dit la jag och mamma upp tre bommar i hörnan till en "fjäder". Det är när man rider över alla tre bommarna på en liten volt, typ 10diametersvolt kanske om inte mindre. Jag gick på känsla när jag la ut den. ;) Sen satte mamma upp ett litet hinder på 2 "sockerbitar" på medellinjen också.

Jag började värma upp med mycket skritt, la många volter och serpentiner i olika storlekar och flyttade henne i skänkelvikning på halvt igenom tills jag tyckte hon kändes mjuk och fin och gick i fin form med bra stöd på tygeln utan att "gräva ner sej".
Gjorde ungefär samma saker i traven. Hade ungefär samma krav där också, att hon skulle lyssna bra för hjälperna och vara framme hela tiden. Flyttade även henne i sluta på volten. Det gick jättebra i vänster varv, helt klockrent. I höger gick det inte riktigt lika bra, hon är stelare i den sidan så hon tycker det är mycket jobbigare där. Då drog hon upp huvudet och gick emot skänkeln, men i slutet var hon helt okej där också. :)
I galoppen gjorde jag först samma lösgörande jobb i början, sen böjade jag komma på fjädern och det lilla hindret. Vi har svårt med fjädern för hon orkar inte bära upp sej i galoppen. Antingen vill hon vända på en femöring eller så vill hon gå på en STOR volt, som ofta blir kantig och hon får bestämma. :P Ska man få henne att gå balanserat på en rund, liten volt så får man kämpa på kan jag säga! :P
Men det går! :) Men hon behöver mycket stöd än så länge. Vi måste jobba mycket i galopp så hon får upp styrkan där också så det kommer bli mycket konditionsnötande i skogen och galoppövningar på banan i fortsättningen. ;)
Jag red runt i åttor och på volter och hoppade hindret ibland och tog fjädern ibland. Lillflickan tyckte nog det var väldigt roligt att det hände något nytt hela tiden, hon tramsade knappt alls trots att hon var trött i slutet. :)
Avslutade med att ta fjädern i trav 2 gånger i vart varv innan jag travade och skrittade av henne. Stretchade sedan henne medans mamma tog in den sista bommen och sockerbitarna och hon var mycket smidigare än jag trodde hon skulle vara. Där blev jag glatt överraskad! ;)

Så jag är väldigt nöjd med den lilla damen idag, hon skötte sej över förväntan till och med. ;)

// Karro <3

VARIT I KARLSHAMN

Nu har jag varit i karlshman med Anna, hon provade nya glasögon sen gick vi och shoppade. Jag handlade ett linne, jumpsuit, deodorant, choklad och tuggummi :) Nu ska jag cykla till stallet och uppdaterar nog sen ikväll.





RUBRIK

Får se om jag rider ut Peian själv här hemma eller om mamma offrar sej och följer med på cykel. ;) Helst hade jag velat åka till ridhuset idag och rida igenom henne lite, kanske med någon bomövning eller så också, men det får vi se om mamma kan köra. :)
Sen måste jag rida Nonne idag också, imorgon ska det komma en tjej som heter Moa och rida med mej och då kanske jag ska ta Nonne och hon Peia om det passar, så då är det ju bra om han bara är lite lagom pigg och inte heeeelt övertaggad iallafall, han behöver ju inte jaga upp Peian mer än nödvändigt. ;)


Moa som tagit dessa bilderna t.ex. Ni ska få veta mer om henne imorgon. :)

// Karro <3

HOPPTRÄNING - PEIA

Idag blev det läxor och chokladpudding som gällde när jag kom hem från skolan. ;) ( Jag borde vara jättetjock! :O ) Sen på kvällen var det hoppträning i Osby. :)
Det gick jättebra! :D Jag menar, vi har inte hoppat på 3 veckor så jag är ganska nöjd med en bana på 100-105cm och bank på första uteträningen för vår del. ;)
Hon skötte sej också jättebra och tramsade inte alls mycket. :) Hon testade en gång men då räckte det att jag vände spöt så det låg över halsen på henne så gick hon superfint igen. ;) Det var lite krångel i början, lite stopp och fellägen för vi kom i undertempo och jag red inte riktigt, men sen efter en liten stund så bara lossnade det! Sen stämmde det mesta och det blev inte många fellägen efter det. Känns som om jag börjar komma på ponnyn i hoppningen nu, det är en skön känsla! :) <3

// Karro <3

SVAR TILL SIRI

Det ska det inte göra, jag har raderat alla andra inlägg så det finns inga gammla. Testa att klicka på knappen F5 så ska den uppdatera, hör av dig om inte de heller fungerar :)



STALLET

Nu har jag varit en stund i stallet, jag kom till stallet typ klockan 6 och så fotade jag lite när Olivia hoppade. Sen följde jag med henne tillbaka till stallet när hon duschade av Geischa och när hon precis vart klar kom Emmie så jag hjälpte henne att rykta Felix men jag hann inte vara med henne när hon red för då kom mamma.

Hehe, jag bjuder på av gammal fjönt bild :D





BILDBOMB

BILDBOMB PÅ ANDRA BLOGGEN FRÅN RIDPASSET IDAG! :D



KLICKA HÄÄR

KLICKA HÄÄR

KLICKA HÄÄR




CHANIA

Red dressyr idag, hon var jättefin och lyssnade bra på skänklen! Jättenöjd över passet. Läs vad jag gjorde på andra bloggen! :D

(bilden är klickbar)





CASSIOPEIA

Igår red jag ut med henne här hemma och det gick jättebra! :) Hon tramsade inte en enda gång! Det är första gången hon sköter sej hela tiden när vi är ute i skogen själva, så jag är supernöjd. :)
Sen att hon var jättefin att rida hela tiden gör ju inte saken sämre. ;)

Idag får hon vila för min lillebror fyller år så det kommer massa folk. Men imorgon är det hoppträning! :) Pilla var ju sjuk igår så jag ska träna imorgon istället. ;) Hoppas att lillflickan är taggad då. ;)

Nu ska jag försöka göra en ny header till bloggen! Önska mej lycka till för det är första gången hehe! ;D

// Karro <3

STALLET

Nu drar jag till stallet!

Mer uppdatering sen (på båda bloggarna, glöm inte kolla den nya!!)



''NYA BLOGGEN''

Tänkte testa att blogga lite på båda, hoppas att de funkar bättre här så att jag kan fortsätta här. Vi får se hur det blir. Vill få upp statestiken innan jag byter med. Eller ja OM jag byter, inget bestämt.





Min blogg hittar ni HÄÄÄR!!

Eller klickar ni på bilden ;)



KONSERT

Nu ska jag snart iväg och spela på en konsert så det kommer nog inga mer inlägg ikväll, kanske om jag hinner sen :)





FRÅGETECKEN

Kolla vad som har kommit in på tävlingsdatabasen, final i allsvenskan div III två gånger :o



den ena gången står att det är den 5/6 allså den som har varit där hela tiden och det är en söndag men den andra gången står att de när den 2/6 och det är en torsdag :o 

Någon som vet varför det står två olika omgångar ?





VILA

Idag fick lilla Prima vila, det behöver hon. Hon har varit så duktig nu dom senaste dagarna så hon behöver smälta det hon har lärt sig. 



ANMÄLD

Nu har jag anmält mig till pay and jump i helgen i Mörrum. LB LA blev det = 90 och 100cm. Det är ändå rätt mycket för min lilla ponnyskrutt som bara är 38cm större än hindrena :o

Vilken outfit ska jag ha? Jag tror jag ska ha mitt bruna Lamicell schabrak och bruna ridbyxor. Jag tycker det är så fint även att det är så vanligt. Vad tycker ni? Har ni någon favorit? 

Jag borde fota mina tävlings set så att ni kan få vara med och välja, vad säger ni om det? :)




HOPPNINGEN IGÅR

Igår så började vi såklart med att värma upp, självständigt denna gången. Jag arbetade mycket volter och gjorde även öppna och skänkelviktning. Det gör jag nästan varje pass när jag värmer upp för att jag ska kunna känna på henne lite hur pigg hon är för varje dag. Jag gjorde även ökningar och minskningar i både galoppen och traven för att kunna ''fånga upp'' henne lite. Efter det var det dags att hoppa. Vi började hoppa ett räcke i trav och det gick bra, höjning och sen komme på det igen. Gick bra även då. Sen var det studs serien i hörnet och där var hon kanske lite pigg men det funkade väll. 

Sen skulle vi hoppa banan. Jag är inte van vid att hoppa Channi ute på en sån stor bana så att det blev lite fel. Vi har fortfarande så sjukt mycket att träna på. Men det är kul att veta det för då har man något att se fram emot. Vi kom förnära på väldigt många hinder, det var jag som la henne fel. Jag vet inte vilken galopp jag ska ha på henne när vi är ute. Det är inte som när vi hoppar inne. 

Men Channis tyckte att det var kul iallafall och det är ju bra. Hon hoppade allt och bjöd bra emot hindrena. 

Bilder har jag inga från idag, men jag har ovisade bilder ifrån innan

Mountain Horse Ponny cup kvalet omgång 1.


Mer bilder tar jag sen. Jag har inte bloggat så mycket nu för 
1, jag har haft mycket läxor/prov
2, jag knepar och knopar på en ny design.. kan dock inte bestämma till vilken blogg ;)





?????

MINA INLÄGG FÖRSVINNER!!

Vad ska jag göra åt det? Hoppas nu att inte detta försvinner. Hade ju skrivit ett jättelångt inlägg om hoppningen igår med det är ju inte heller kvar :(

skit med!





ÄNNU MER BILDER

Här kommer ännu mer bilder från hoppningen igår fast dom här är fotade av Emmie (:






Hon har ännu mer bilder men dom dyker upp någon annan dag,





MINA TRÄNARE

Tänkte att jag skulle berätta lite om mina tränare! :)

Jag måste ju såklart börja med Monica Söderquist, hon har betytt otroligt mycket för min ridning! Henne red jag för i 7 år och hon har lärt mej nästan allt jag kan. Hon är helt väldigt duktig och perfekt att börja träna för om man vill lära sej rida på rikigt och inte gå på någon vanlig ridskola. Hos Monica är det mycket mer individuellt och hon vet känner ju alla och vet vad var och en behöver jobba på. På en stor ridskola blir det ju inte alls samma sak. Alla hennes barn är väldigt duktiga på att rida och det ser jag som ett bevis på att hon är duktig på att lära upp. :) Jag tränar inte för henne längre men det är för att jag varken har tid eller råd till det. Absolut inte för att jag inte vill för jag hade gärna gjort det om det hade gått! Jag ska till exempel på läger hos henne i sommar. :)

Ingen mobbar mina händer. Dom är redan mobbade. :P


I hoppning tränar jag för Pernilla Svensson. Hon är också väldigt duktig och henne har jag tränat för i 1 år ungefär. :) Hon har tränat många duktiga ryttare, t.ex. Sandra Liljegren på häst och Monicas barn på ponny mfl. Jag tycker det är super att träna för henne och hon passar mej och Peia väldigt bra. Jag vill gärna lite för mycket och träna lite för hårt och vara lite för sträng mot ponnyn. Då är hon bra på att bromsa in takten. Ponnyn däremot kan vara en liten envis åsna ibland och då är hon bra på att säga till i rätt läge så att jag vet när jag bör bli arg på henne och när jag bara ska vänta ut henne. Jag har ganska hett humör eller vad man ska säga ibland och kan lätt bli arg på ponnyn i onödan. Jag har sådan prestationsångest ibland och bara måste vara bäst, så när det ibland faktiskt är ponnyns fel att det inte går bra blir jag lätt sur på henne. Men då är Pilla superbra på att säga till att det faktiskt inte måste gå perfekt hela tiden! :)



I dressyr tränar jag för Malin Bowallius. Jag har bara tränat för henne i ca ett halvår men jag har lärt mej enormt mycket på dessa månaderna! :) Hon tränar själv för Carina Brink och i helgen startade hon t.ex. precis efter Jan Brink när hon tävlade, så ni förstår ju kanske att hon är extremt duktig? Eller ja, man bahöver ju inte vara duktig bara för att man har bra tränare (kolla på mej :P) men hon är precis så duktig! :) Hon lär ut på ett annat sätt än många andra. Hon fokuserar på ryttaren och hela ekipaget istället för bara på hur hästen ser ut och går. Eller det känns så för mej iallafall. :) Hon är bra för hon ser sådant som ingen annan ser, hon märker direkt om man gör något fel och hon vet precis vad hon ska säg för att man ska förstå vad det är man behöver ändra och vad man ska göra! :) Dessutom är hennes lektioner aldrig tråkiga, vilket många tycker att dressyr kan vara. Hon har så otroligt många olika sätt att jobba med samma sak, man gör olika saker varje lektion och ändå är det egentligen alltid "samma" saker man jobbar på! :) Det gör att varken jag eller ponnyn någonsin tycker det blir tråkigt, även om ponnyn i vanliga fall hatar dressyr och tycker det är enormt tråkigt. -.-' Men jag kan nästan förstå henne, i dressyr behöver man ju jobba! Det är ju jobbigt! Inte lika lätt som hoppning...   haha ;)


// Karro <3

PEIA

Vi blev inte klara med banan för det fanns inte tråd så det räckte. :(
Men det ska fixas, den ska vara klar så fort som möjligt! :D

Red Peia på hennes favoritställe istället, vår lilla "terrängbana". ;)
I en av kohagarna är det helt underbart att rida och där har vi små "hinder" (grenar på marken) som är typ 20-50cm höga som hon ÄLSKAR att skutta över. ;)
Red inte så länge och var inte så sträng mot henne utan hon fick springa ganska mycket "som hon ville" och bara ha kul. :) Det behövs också ibland. ;)

// Karro <3

HOPPNING

Idag när jag kom till stallet bärde jag ut all mina grejer och tog på mej stövlarna sen började jag borsta Zorba. Hon hade gått en lektion innan idag så hon vart inte så himla smutsig, men jag borstade ju såklart henne ändå. Det var meningen att jag skulle ha ett svart/grått schabrak idag men Malin vart inte i stallet och det låg i hennes hylla så jag fick ha det blåa ändå, menmen. När jag hade borstat klart henne sadlade jag och tränsade sen gick ut och satt upp medans jag väntade på dom andra (: Vi skrittade tillsammans bort till sandbanan och kom fram precis när den andra gruppen vart klara. Vi fick värma upp hästarna självständigt men skulle sedan berätta hur vi hade tänkt/gjort för att hästarna skulle lyssna så bra som möjligt. Jag började med att göra mycket volter och sämpoväxlingar i traven, hon vart ganska stark så jag gjorde rätt många halter från traven också. Det funkade jätte bra så jag gjorde det en liten stund och gick sedan över till galoppen, där ökade jag henne ibland på långsidorna och kortade även ihop henne. Det gick bra och sen efter alla hade berättat så började vi travhoppa ett ganska lågt räcke, jag fick göra om det ganska många gånger för att hon fick in galopp på det sista steget hela tiden (allså, jag höll i henne för lite) men sen funkade det bra och då höjde vi lite och kom igen och då gick det bättre (: Sen hoppade vi banken upp och ner en gång och i språnget ner så vart jag inte riktigt berädd så det gick ju inte så himlans bra, haha. Jaja, vi fortsatta med att hoppa en bana på 9 hinder. Första gången jag red banan så hade jag alldeles för dålig fart och handen för långt fram så jag kom till trean sen hoppade jag om allt igen och då hade jag fått fram henne så den rundan känndes ganska okej. Nästa runda hade jag också handen för långt fram och då stannade hon på första men jag hoppade ju igen och då gick det också ganska bra (: Zorba hoppade fint och så fast jag red inte lika bra, inte alls bra men ja.

Bilder från Siri (säg till om jaag inte fick ta dom)

Amanda och Zorba
Amanda och Zorba
Amanda och Zorba

Dagens outfit :
* Grå rutiga ridbyxor från domino.
* Svart piké.
* MH ridstövlar.
* Grå jacson hjälm.
* Svart skärp.
* Svarta handskar från ullared.


DAGEN

Idag har jag plockat sten hela eftermiddagen sen jag kom hem från skolan. För nu har jag bestämt mej. Jag SKA ha en ridbana här hemma! Lilla mamma är supersnäll och hjälper mej slå ner stolparna (jag har cp-ont i ryggen så det var väldigt skönt att slippa) och nu ska vi ut en liten stund till så är snart halva banan klar! :)
Den lätta halvan i och för sej, och den är väl inte "klar" men man kan rida på den iallafall. :) Och det är ändå halva! :) Tycker faktiskt vi varit väldigt duktiga! :)
Får se om jag hinner rida Peia ikväll men imorgon är det första hoppträningen ute för min del! :D
Vi har tränat ute i 2 veckor nu men jag har ju som ni vet varit iväg så det ska bli väldigt roligt att se vad ponnyn tycker imorgon. :)


I rävninge måndagen innan vi åkte till Kina. :)

// Karro <3

CHANIA

Igår så var det bara in med hörlurarna i öronen, skruva upp till högsta volym (lite godis med, haha) och rida ut en runda i skogen. På ditvägen så gick hon i fin form och hon lyssnade bra, dock så blev det lite stegringar här och var men jag sa till henne direkt denna gången. På hemvägen fick hon sträcka ut i galoppen på dom långa sträckorna och det tyckte hon nog var kul. 

Idag så ska jag träna hoppning, hoppas att vi ska vara ute nu! 



DRESSYR MED PEIA

Det gick faktiskt jättebra med henne idag! För första gången på länge känns det som vi gör framsteg! Helt underbar känsla. :) Pratade även med en som heter Liv som brukar hyra och rida på Malins hästar (Malin min tränare för er som inte visste det) och vi kanske ska rida ut tillsammans någon dag i veckan. Det ska bli kul, hon är jättetrevlig och väldigt duktig. :)

Det går inte att ladda upp några nya bilder (är det fler som märkt detta eller bara min dator som cpar sej?) så det blir inga sådana idag tyvär. :/

// Karro <3

STALLTJÄNST

Imorse klockan åtta hade jag stallet, nu har det kommit en till i min för hon är ny hyrare så nu är vi lika många i vår grupp som i alla andra och då går det lite fortare (: När jag kom till stallet hade dom redan fodrat klart så jag började packa höpåsar direkt. När vi vart klara med det så börrjade vi ta ut alla hästarna som hade ätit upp och fortsatte sedan med att mocka. Mockningen tog ganska lång tid men sen var det bara att sopa och så vart vi klara. När allt vart klart gick jag in och väntade på Anna, hon skulle komma klockan tolv och medans jag då väntade så putsade jag mina stövlar och Zorbas skydd. Jag hann precis klart när hon kom in i putsrummet, haha. Vi gick upp och hämtade Zorba och Madonna + Crocket för Maddi skulle med rida med oss och sen gick vi tillbaka och ryktade (: Vi red upp i skogen och sen red vi in på en stig som vi hittade fast vi kom typ ingenstans så vi vände sen och fortsatte till sandsträckan. Fy vad sanden skvätter nu när det är så torrt ute jag kunde knappt kolla upp för jag fick en massa sand i ögonen så nästa gång jag rider ut tänker jag vara först x) När vi kom tillbaka spolade jag av Zorba och torkade henne sen släååte jag ut henne i hagen igen, hon vart jätte glad och galpperade hela vägen ner till dom andra hästarna, haha :')





BLOPPIS

Nu finns det inget ''jag paxar det'' hit och dit som det brukar vara för jag har fortfarande inte fått det sålt sen förra gången då det visst var massor personer som ville ha det. Utan vill ni ha det så haffar ni upp mig i stallet eller via mail [email protected] och ge mig pengarna så får ni schabraken direkt :) Ska dom skickas så tillkommer frakten! str ponny

Grönt sammets schabrak, använt en gång i skogen. 100:-



Mörkblått sammets schabrak med vit och ljusgrön kant, använt på tävling enstaka gånger. 200:-
str ponny (men rätt stort)


Ett likadant som det ovan fast detta är mer slitet vid sadelgjorden (syns inte när man rider), 100:-


Nya/testade schabrak, 50:-
storlek ponny (rätt små skulle passa 15-16,5)



HEJ IGEN!

Nu ska jag börja blogga på riktigt igen! :)

Jag hade skrivit hur mycket som helst om vad vi har gjort i Kina men min störda CPPPPP-dator loggade ut mej så allt försvann. Gissa om jag fick damp på den? Nej förresten, ni vill inte veta.

Jaja, ni är väl inte så intresserade av det ändå hoppas jag?
Vi kom hem i tisdes kväll men jag har inte kunnat blogga för jag har varit tvungen att komma ifatt lite här hemma först och bli av med jet-laggen hehe. ;)
T. ex. är klockan kvart i 5 här nu, alltså är ho kvart i 11 i Peking där vi var sist. Så ni kanske förstår att jag varit lite trött på kvällarna? ;)

Idag har jag krattat löv utanför stallet ( ett evighetsarbete... ) och hjälpt mamma städa lite i trädgården. Dessutom har jag hängt tvätt! :D Riktigt nöjd med mej själv! :D
Haha nej jag skoja bara. ;)

Nu ska jag träna dressyr klockan halv 6 så jag måste fixa till ponnyn nu om vi ska hinna dit i tid. :)
Mer uppdatering och lite bilder blir det när jag kommer hem! :D

// Karro <3

PLASKET

Jag kom fram till stallet idag samtidigt som Jessica och Emelie och Anna vart redan där. Jessica, Emelie och Alva frågade om dom kunde rida med oss idag och det kunde dom så vi blev fem som red istället för två. Vi började rykta hästar och sen red vi iväg barbacka till plasket, vi lät hästarna dricka och gå runt lite i vattnet (: Förresten så vart Zorba jätte glad idag ! hon ville gå först hela tiden nu igen och kollade inte på någonting, precis som vanligt, gissa om jag är glad, haha. På ett ställe precis innan vi vart framme i stallet kom det typ 10 mopeder i rad som körde shiit snabbt och dom saktade inte ner heller, idioter. Ja sen när vi kom tillbaka till stallet så lämnade jag in Zorba i boxen så hon fick äta och så gick jag själv in och åt med Anna (: Haha, sen när jag skulle gå ut i stallet så öppnades en box ooch så gick blixten ut (en av stallets b-ponnier) han har boxen längst ner i stallet och dörrarna vart öppna så han höll på att springa ut men som tur va fick jag tag på han innan det hände.



BOLLERUP

Nu åker jag till Maja och sedan vidare till Bollerup :D



ÄNDRING

Jag ska inte rida Channi ändå för vi glömde bort att jag måste ha nycklen och det kanske är lite för sent att tänka på nu, haha. Men jag ska iaf rida Zorba imon med Anna, jag ska fråga om hon vill rida någon runda som jag inte har ridit på länge, det blir roligare för både mej och Zorba då (: Jag får hoppas att Zorba är "normal" igen imon för sist vägrade hon ju gå framåt men jag hoppas/tror att hon är normal nu igen :)





TWILIGHT

Filmen vi såg var twilight och den är ju jättebra :o

Amanda säger att alla filmer jag gillar är dåliga så jag är rätt van vid de nu ;)




TÄVLINGEN

Det blir ingen tävling för min del, jag har avanmält mig ifall jag nu var anmäld, för jag stod inte med på startlistorna. Jag ville så gärna träffa dom som kom in i bollerup och sen så gick det ju så dåligt på förra kvalet. Jag funderar dock på att kanske efteranmäla mig till söndag, den regionala. Men det får vi se hur det blir med det. 

Så nej jag ska inte tävla imorgon :)



KINAMAT

Efter jag och Malin hade sprungit idag så mockade jag Channis box medans Malin packade maten. Cyklade sedan hem i racer-fart för att vi skulle hinna beställa kinamat, haha. Mamma ringde och beställde när jag duschade sen körde vi och hämtade det och fortsatte till Malin. Nu vart det meningen att vi skulle kolla på film men denna filmen var jätte dålig men hon vägrar att byta så jag förstår inte vad mening var att jag skulle komma hit ? Men ja, jag är iaf mätt nu. Jag ska åka hem om en halv timme ungefär och imon ska jag rida Channi för Malin ska till Bollerup, det ska iaf bli kul :) 




ROSA SÄTT

Många som har frågat mig var man kan köpa sånt rosa schabrak + huva som jag har. Här hittade jag ett begagna, ni som undrade borde kanske slå till? ;)
(för er som inte förstod så är detta INTE mitt)

IDAG

Jag ska äta nu snart och sen om cirka två eller tre timmar så ska jag cykla till stallet, jag och Malin ska ju springa. ( jag tror halenslingan är 2.1 km, malin visste ju inte i förra inlägget) Sen får vi se hur dte blir hon skrev ju någonting om att jag skulle rida dressyr med Channi och det gör jag väldigt gärna :) Jag har ridit henne två gånger innan tror jag, en gång i skogen och en gång dressyr och dom gångerna gick det bra, särskillt dressyren den gick jätte bra i slutet !

Malin och Channi (:





SPRINGA

Igår så var jag i stallet lite efter sex, men då skulle jag inte rida. Då skulle jag och Amanda ut och springa. Vi sprang två varv på halenslingan (någon som vet hur lång den är?) och sen så hade vi ''back träning'' i den branta backen bakom stallet. Upp och ner tio gånger var. 

Jobbigt var det, är ju inte van vid att ha sådana pass utan brukar isåfall ut och springa för det är kul. Jag och Amanda ska iallafall ut och springa nu varje dag förutom Måndagar då vi tränar. Sen springer Amanda med innebandyn på Onsdagar så då tänkte jag springa med Maja som jag hoppas följer med oss även idag! :)

Efter all denna träningen så bytte jag snabbt om och rycktade Channis och sadlade och tränsade och tänkte ha ett derssyrpass. Det gick inte såå lyckat för hon är så stark på det tredelade bettet. Så hon stegrade lite igår och gjorde som hon ville. Jag tror att jag har blivit för ''låst'' i dressyren och går fram för fort. Jag ska testa att gå ner lite i nivå eller vad man ska säga och se om det hjälper. Annars ska jag se om jag kan hitta någon annan som har lust att rida Channi lite bara så hon tycker det är kul. Som inte har lika stora krav som jag. 

Fick även tillbaka mitt bett idag som Maja har lånat så förhoppningsvis är hon inte lika stark nu. Jag vet inte om jag ska rida ikväll eller inte. Blir det varmt imorgon så får hon vila idag för annars blir hon seg. Hon blir det när de är förvarmt och så ska hon gå två klasser lilla Channi. Så nu ska jag kolla vädret och städa lite. 




Jag kanske skulle kunna sätta upp Amanda på Channi och rida dressyr. Amanda är så snäll mot hästarna och ställer aldrig förhöga krav mot vad dom klarar av. Hon fick ju även rida Zadok åt mig någon gång, har inte koll på hur många gånger hon gjorde det. Men Amanda är duktig..
Vi får se hur det löser sig med Channi för att hon ska börja gilla dressyren och sluta ''streta imot''.


FALSTERBO

Åhhh, jag blir galen så mycket jag längtar till falsterbo. Tre dagar med sin bästa vän+ridläger veckan där efter kan sommarlovet blir bättre ? skulle inte tro de ;) Jag har iaf planerat att köpa massor av saker, hoppas bara jag hittar allt som jag vill ha och lite extra såklart, haha. 

Några schabrak som jag vill ha (:

1.
(plus denna huvan)



2.



3.



4.



UT

Nu ska jag cykla till stallet och träffa Malin, mer uppdatering sen (:

SMAKPROV

Smakprov på bilderna som jag skrev om ;)
(dom är snart ett år gammla)


haha, aningen ojämna stigläder ? 


SPRUNGIT

Nu har jag varit ute i en timme och sprungit med innebandyn, jag råkade komma dit en halv timme innan, haha så jag cyklade ner till stallet och var där bara en liten stund :) Hälsade på Zorba och gick en runda i stallet och såg vad som hände, fast det hände inget men ändå, haha. Ja sen cyklade jag då tillbaka upp där vi skulle träffas så det blev lagom tid.

(hittade en massa bilder på Zorba från min mobil och den ena kameran, jag har inte laddat in dom ännu men ska snart)

HJÄLP!

Det är den fjärde maj och jag har 1h och 59min kvar på spotify, eller ja de är Majas spotify som jag fick låna för min är helt störd och timmarna räknas ner efter bara några låtar. Ska in och kolla ifall jag har fått nya timmar på min sen (hoppas!) 

Men jag måste skaffa premium, jag stör mig på att man inte kan lyssna flera gånger på samma låt och att man har såå lite timmar. Ett + är ju att man får det i mobilen med. Jag älskar Veronicas nya låtar men kan ju inte lyssna mer på dom för att jag har gjort de förmånga gånger, haha. 

Men nu ska jag till stallet och ha teorilektion, mer uppdatering senare. 



CHANIA

Idag så red jag på gympan och igår så var jag ute och gick med henne. Eller jag och Sofie skrittade lite på henne idag, visst blev det lite trav när fjöntponnyn blev pigg. Hon stegrade för hon blev rädd för allt och en gång kom hon liite högt upp så vi tappade balansen (svårt att rida två) så då trillade vi av haha. Vi satt upp igen och red tillbaka och då kickade hon, så vi trillade av en gång till. Lyckat! Nästa Tisdag så ska vi baka och bjuda klassen på tårta!

Men lilla Prima tyckte om att ta en skrittrunda och var jättepigg. Dock så var hela min klass rädd för henne och sprang iväg!? Lilla ponnyn, haha. Dom tyckte att hon var jättestor och kastade sig på marken när vi kom nära. Vi filmade de så vi har bevis ;)

Men Channi eller ''Prima'' (som jag har börjat kalla henne nu) är bara en lite c-ponny på 138,5cm = inte så stor. Men dagen har varit lyckad!



Nu så ska jag plugga lite matte, eller kolla igenom det för vi har nationella imorgon. Sen blir det att plugga fysik (som jag hade glömt bort -.-') och skriva svenska uppsats. Efter det så ska jag till stallet och mocka och sen ha teori, hem blogga kolla big brother och sen sova. Duktigt att jag har planerat ;)



TÄVLING



kom till tävlingen HÄR



ÄNDRAT

Jag cyklade aldrig till stallet idag för att det haglade jättejätte mycket. Det bara vräkte ner här utanför och då hade det nog inte varit så trevligt att cykla :o Jag stannade hemma istället och kollade på tv med Lennart (min katt), haha. Imon ska jag ut och springa med innebandyn och det är rätt nära stallet så jag kanske hinner gå ner dit en sväng då (:





TISDAG

Nu ska jag cykla till stallet för jag och Malin ska putsa, skulle tro att det behövs. Jag tror att Malin skulle ta Olivias teori oxå så jag kanske få vänta en liten stund oxå (:



NYTT

Nya JW huvor, supersnygga är dom!
Jag vill ha båda, jag tror jag ska köpa den rödblå först för den passar så bra till detta schabraket:
Sen vill jag hitta ett schabrak till sverige huvan, någon som vet något passande? :D

DÅLIG..

Jag har världens bloggtorka just nu, men så är de väll ibland. Tycker att det inte händer så mycket nu och att det inte finns på mycket att skriva om. Men jag kanske inte uppdaterar helt 100% men jag kommer fortfarande uppdatera, förhoppningsvis går detta snabbt över!

DRESSYR

Idag red jag dressyr, det gick ganska bra emellan åt. Jag rider ju aldrig med martingal på dressyrlektioner fast jag ska nog ha det nästa gång, hon drar upp huvudet när man ska göra t.ex. halt och jag vill ju inte sitta och dra i henne för att kunna stanna :/ Hon drar också i traven emellan åt, men hellre det än att hon är seg. Jaja, när va hade ridit en liten stund så la vi upp stigbyglarna och så flyttade vi dom lite för skänklen, det gick bra för mej när vi gjorde det tycker jag (: Efter det red vi en ganska lång stund på två volter och bytte volt rätt så många gånger. Vi minskade och ökade volten också, det gick mindre bra idag, jag ställer henne för mycket inåt så att hon flyttar ut bogen, men det får jag öva på :) Sen red vi skänkelvikningar och även då ställde jag henne för mycket, men det gick bättre i slutet. Dom sista minuterna fick vi trava av hur vi ville i båda varven (:

BOBBY

”Vi har under en tid haft vår ponny Bobby uppstallad hos en kvinna vid namn Kerstin Palmlöv. (Finns att se på facebook, Kerstin Fjunis Palmlöv) Hon bor i Åkersberga, Björnhuvudvägen 11.

När vi talade om för henne att vi skulle flytta Bobby blev hon rasande. När vi igår skulle hämta honom var varken hon eller Bobby där, hon hade låst stallet och lämnat de övriga hästarna ute. Hon måste alltså ha åkt iväg med honom någon gång mella…n kl 17-19. Vi väntade halva natten utan framgång, polisen var där men kan inte göra något. Hon påstår nu att hon äger Bobby och att vi inte har någon rätt att veta var han är, så vi är såklart oroliga för vad hon kan ha gjort med honom. Vi behöver därför all den hjälp vi kan få, hör ni eller ser något, tveka inte att kontakta oss!

För att klargöra det hela:
Vi har alltså haft Bobby(Ballinaclare Boy) i fyra år, han är en fullblodskorsning född 1999. Han kom till oss direkt från Irland och vi tävlade i hoppning under de första två åren. I november fick vi triangelmärka honom pga benskada. Pga tidsbrist har vi varit tvungna att leta nytt hem åt honom, och fick då tips av en stallbekant om att Kerstin Palmlöv söker ny D-ponny som ersättning för hennes ponny som nyligen avlidit. Hon var först intresserad men hörde inte av sig på två veckor eftersom en ridskola skänkt en D-ponny till henne och behövde därför inte en till häst. Dock kunde hon tänka sig att ta hand om Bobby mot en ersättning av 2000 kr i månaden, under förutsättning att det fungerar med de andra hästarna osv. Vi skulle resa bort en längre tid över jul och var därför tacksamma för denna lösning. Under tiden Bobby har varit där har han fått stå helt ensam i en liten hage eftersom han ”betett sig så jävla dumt” mot de andra hästarna, bitits, sparkats, osv. Detta beteende har vi aldrig sett hos honom förut, trots att han gått med många olika hästar i olika konstellationer. Kerstins löften om stora hagar och kompisar i hagen visade sig inte stämma, hagarna är jättesmå och steniga och Bobby har fått gå själv i hagen under hela tiden. Hon har hela tiden klagat på hur dum han är, att han har ett ”skumt” beteende mot andra hästar. Detta tolkade vi som att han inte var helt nöjd med tillvaron och vi har därför varit i jakt på ett nytt hem åt Bobby. Hon har dessutom ridit honom trots att detta inte var tanken från början, då hon är på tok för stor för honom. Nu när det har blivit varmare har hon planerat att släppa hästarna i fårhagar med fårstängsel, vilket är livsfarligt att ha hästar i. Hon har också tagit av honom alla skorna för att på nytt försöka släppa ihop honom med de andra hästarna för att han inte skall kunna skada de andra hästarna om han sparkas, vilket har gjort att han är extremt öm i fötterna eftersom han har så känsliga hovar.
Signalerna vi har fått av Kerstin under hela tiden har varit att Bobby endast varit till besvär och att det inte har fungerat. När vi nu hittat ett nytt hem till Bobby blev hon fullkomligt rasande och ville köpa honom på direkten. Under dessa omständigheter har vi inget som helst intresse av att sälja till henne och ville därför hämta honom lördag den 30/4 och meddelade detta till henne dagen innan. Eftersom hon blev så upprörd anade vi oråd och åkte direkt för att hämta honom, vi blev oroliga för vad hon skulle göra med honom. Vi skickade ett sms en timma innan vi kom dit, men det var redan för sent, hon hade dragit därifrån. Hon hade dragit ur alla handtag på stalldörrarna så vi inte kunde hämta Bobbys utrustning och lämnat sina övriga tre hästar utomhus och låst in sina hundar i huset. Vi väntade till klockan tolv på natten, hästarna var fortfarande ute, kalla och hungriga när vi gav upp och åkte hem. Polisen skickade en patrull och vi gjorde en anmälan, men det finns inget de kan göra innan en polisutredning tillsatts. Vi ringde och ringde till både Kerstin och hennes sambo(Elisabeth Ille Thornell), som först svarade och påstod att hon inte visste något om saken. Sedan slutade även hon svara i mobilen.
Dagen efter åkte vår pappa dit och försökte reda ut det hela. Hon påstod då först att hon köpt Bobby, men kunde ju såklart inte visa upp något köpekontrakt eftersom vi endast har ett fodervärdsavtal med option för senare köp, OM båda parter är överens. Hon ändrade sig sedan och sa att hon SKULLE köpa honom och att vi ”ska skita i vad hon gjort av Bobby”. Pappa lyckades hitta sadel och träns i stallet som nu var upplåst och informerade henne om att han tog med sig dem. Efter en stund vägrade de öppna dörren eller svara över huvud taget, inte ens när polisen ringde dem. Pappa stod och knackade på i över en timma och till slut ringde de polisen för att anmäla pappa. De kom då dit och fick höra hur det hela låg till(vilket var precis det pappa ville skulle hända eftersom vi ville ha hjälp att prata med dem av en myndighetsperson), men de kan fortfarande inte hjälpa oss innan ärendet är utrett.
Vi vill klargöra för sådana som på något sätt tvivlar på detta, att vi står som ägare, vi har hans pass och försäkringen skriven på oss – juridiskt sett har hon alltså ingen rätt till Bobby, eftersom det är vi som betalat henne för uppehälle, och inte tvärtom.

Nu gör vi vårt bästa för att nå ut till så många som möjligt för att själva hitta vår stackars häst. Vi har redan fått enormt mycket hjälp och stöd och detta är vi oerhört tacksamma för, men vi måste fortsätta arbeta för att kunna hitta honom så fort som möjligt. Lägg ut info på bloggar, hemsidor, tidningar, anslagstavlor, allt som kan leda oss till honom, vi behöver som sagt all hjälp vi kan få för att hitta honom!
VI har spekulerat en del och pratat med folk som känner till henne och de tror att hon eventuellt kan ha gömt honom någonstans i Dalarna, eftersom hon har kontakter där.

Bobby är en D-ponny valack(147 cm i mkh), mörkbrun med svart man och svans. Har en liten stjärn i pannan och en vit fläck på mulen, lite vitt på höger bakkota. Se bilder på eventet.
Kontakt:
Michaela Kalborg 0706831906
Carolina Kalborg 0733777330″


SVAR

Inte helt säker men tror de kostade 625kr! :)

HEMMA FRÅN TÄVLINGEN

Nu har vi kommit hem igen från tävlingen, Malin får själv skriva hur det har gått för det vill hon nog skulle jag tro (: Zorba får vila idag jag skulle ridit med Ana när vi kom hem från tävlingen så öste regnet ner och då är det nog inte särkillt kul att rida, haha. Nu är jag iaf hemma hos Malin igen eftersom jag cyklade hit igår och det regnar ju så jag väntar på att mamma ska komma och hämta mej men det kommer nog ta ett tag för dom är påväg hem från göteborg, därför sov jag här inatt :)
'
ovisade bilder (:

UPPE MED TUPPEN

Vi vaknade vid fem och nu bär det vidare till stallet och sen mot tävlingen, igår knoppade jag Channi.. jag haatar att knoppa henne, hennes man är så jobbig! Zadok var så lätt att knoppa. Men är det stilhoppning så ska det vara knoppar ;)

Hon har säkert rullat sig i stallet bara för att jävlas med mig så knopparna har åkt upp. Vi får hoppas på det bästa, måste gå nu! :D



RSS 2.0